We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

Quality first, customer first.

Adhedhasar China, dilengkapi donya.
Surfery Technology Co., Ltd. iki diadegaké dening sawetara saka engineers ndhuwur tembung 2002. 
Iku salah siji saka perusahaan Manufaktur machinery paling majeng ing donya. 
Surfery wis nglakoni kanggo nyediakake kita konsumen karo produk majeng lan layanan sawise-sales sampurna. 
Saka Surfery dina iki wis nyiyapake kanggo dina iki, kabeh pelanggan duwe evaluasi gedhe bab kita, lan tumindak
milih kita minangka supplier sing digawe produksi tuwuh cepet lan biaya ngurangi kanthi cepet.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

WhatsApp Online Chat !