Otomatis mesin pipe nglereni - China Tianjin Surfery Teknologi
We bantuan donya akeh wiwit 1983

mesin nglereni pipe otomatis

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan

    (1) Khusus sing dirancang kanggo pipe stainless steel lancip-walled, ing nozzle pipo ora burrs lan ora deform.

    (2) tightening otomatis, posisi otomatis, nglereni otomatis.

    (3) manual, semi-otomatis, mode operasi otomatis, bisa milih.

    (4) urip alat Long lan biaya kurang.

     

    Paramèter Technical:

    ukuran peralatan Mm 1800 * 600 * 800
    Total daya  1.6 kw
    Tegangan  380 v
    njaba diameteripun  10-100 mm
    kekandelan pipe 0.2-0.7 mm
    daya tambahan 0,6 MPa

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !