Otomatis mesin pipe shrinkage - China Tianjin Surfery Teknologi
We bantuan donya akeh wiwit 1983

mesin shrinkage pipe otomatis

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    (1) mesin iki bisa digunakake kanggo nyilikake utawa nggedhekake tabung lan nggawe cetakan liyane.

    (2) Struktur saka mesin kompak lan kuat. Iku adopts daya hydraulic, operasi stabil, dhuwur ngasilaken, geter kurang lan kurang gangguan.

     (3) Mesin kasebut bisa Applied kanggo sambungan pipa produk, automobile pipe lenga, pipe online, pipe banyu, manéka warna saka pipo bagean peserta saka air conditioning.

     (4) syarat khusus bisa wareg: dawa mesin lan dawa tabung bisa selaras miturut syarat customer.

     (5) katon ayu, kepraktisan dhuwur, lan operasi prasaja.

     

    Paramèter Technical:

    ukuran peralatan 1800 * 1200 * 700mm
    Total daya 4kw
    Tegangan 380v
    sumber daya meksa Oil
    meksa 14 MPa
    itinerary Sampeyan bisa adhedhasar syarat customer kang
    sawetara Processing φ10-φ100 mm
    efficiency Energy 10 kaping mm

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    
    WhatsApp Online Chat !