Cantilever Hydraulic Punching Machine - China Tianjin Surfery Teknologi
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Cantilever Hydraulic Punching Machine

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

     (1) Ing mesin prasaja ing struktur, kurang ing biaya produksi lan adopts teknologi hydraulic.

     (2) Panggunaan sirkuit meksa-relief menehi kurang gangguan lan nyuda konsumsi daya sak siyaga.

     (3) Miturut beda model, stroke silinder, kacepetan lan meksa bisa diatur.

     (4) Kabeh baja welding plate, stabil kinerja, guide dawa alur lelungan nganti 500mm.

     (5) Sampeyan bisa nggunakake tangan utawa sikil kanggo ngontrol kanggo njamin safety.

     

    Paramèter Technical:

    ukuran peralatan 2300 * 1200 * 1200mm
    Total daya 5.5kw
    Tegangan  380v
    itinerary  500mm
    meksa  30-120 t
    bobot mesin 1200 kg

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !