pindho mesin pipe nglereni - China Tianjin Surfery Teknologi
We bantuan donya akeh wiwit 1983

mesin nglereni pipe pindho

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    specification:

    ( 1)  Clamps bilateral lan bidirectional nggawe workpiece Gamelan , lan nggawe Motong saka tabung Gamelan lan tanpa burrs.

      (2) sirah bisa diatur ngiwa lan nengen kanggo Cut utawa slot, supaya amba saka Motong iku akurat, lan sambungan pipo iku sampurna.

     (3) Circulating sistem cooling kanggo mesthekake gesang ing agul-agul saw, lan nggawe lumahing nglereni Gamelan.

     

    Paramèter Technical:

    nglereni maksimum njaba diameteripun * kekandelan pipe 100 * 6
    nglereni minimal njaba diameteripun * kekandelan pipe 5 * 10
    dawa feed Single miturut syarat customer kang
    Motor utama  7 kw
    kacepetan kumparan Rpm 84/42 standar
    Gedhéné Machine ing 1000 * 2000 * 800 mm
    Bobot saka Machine ing 1500 kg

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !