Four-kolom mesin punching hydraulic - China Tianjin Surfery Teknologi
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Four-kolom mesin punching hydraulic

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    (1) Nalika nggunakake komponen silinder, tutup Solenoid minangka komponèn kontrol, iku struktur prasaja, tingkat kurang Gagal, safety dhuwur, biaya kurang pangopènan, lan gampang pangopènan.

     (2) Padamelan tutup Solenoid kontrol dening ngalih mlaku kanggo ngontrol operasi lan bali saka slinder.

     (3) mesin bisa selaras, mesin hydraulic output sawetara 3T / 5T / 10T / 15T / 30T / 50T / 100T, kasedhiya kanggo pelanggan kanggo milih.

     (4) struktur Papat kolom, ekonomi, kurang gangguan, operasi prasaja lan trep.

     

    Paramèter Technical:

    ukuran peralatan  600 * 1200 * 800mm
    Total daya  5.5kw
    Tegangan  380v
    itinerary  400mm
    meksa 30-100 t
    bobot  1000kg

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !