Plasma mesin pipe nglereni - China Tianjin Surfery Teknologi
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Plasma mesin pipe nglereni

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan

    ( 1) Nalika nggunakake stepless  kacepetan drive kanggo njamin stabilitas saka drive.

     (2) More aman, kacepetan Processing luwih cepet, operasi luwih gampang.

     (3) tightening otomatis, posisi otomatis, nglereni otomatis.

    (4) kaluwihan paling gedhe saka mesin: kurang biaya, ora ewah-ewahan bentuk, ora glitches, ora burrs.

    Paramèter Technical:

    ukuran peralatan Mm 1800 * 600 * 800
    Total daya  1.6 kw
    Tegangan  380 v
    njaba diameteripun  10-100 mm
    kekandelan pipe 0.2-0.7 mm
    daya tambahan 0,6 MPa

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !