Lambé dibunderaké mesin - China Tianjin Surfery Teknologi
We bantuan donya akeh wiwit 1983

lambé dibunderaké mesin

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    specification:

    ( 1) transmisi mechanical Full, mekanisme kompak lan dhuwur linuwih.

    ( 2)  Seven-muter drive, ora mlebukake, materi sing lancip-walled uga bisa mbengkongaken.

    ( 3) Ing rollers ing loro-lorone sing asymmetrically mbagekke, ngurangi bagean sakcara, piranti dipakani, piranti safety, lan faktor safety dhuwur.

    ( 4) mesin wis transmisi stabil, operasi trep lan efficiency dhuwur.

    ( 5) nalika jamur diganti, mesin bisa proses macem-macem bahan logam, kayata baja amba , tabung Round lan bahan liyane.

     (6) mesin iki bisa sabuk bahan gedhe-radius, kang tambahan perlu kanggo siji-sirah lan pindho sirah mlengkung mesin.

     (7) mesin iki cocog kanggo medium lan produksi amba ukuran, karo kacepetan dhuwur lan efficiency dhuwur.

    Paramèter Technical:

    ukuran peralatan 1500 * 800 * 1500mm
    daya Motor 4kw
    Tegangan 380v
    radius Bend 125-1000mm
    kacepetan dipakani 300mm / 1.5-5s
    bobot mesin 800Kg

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    
    WhatsApp Online Chat !