Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

Quality first, customer first.

Bazuar në Kinë, të pajisura botën.
Surfery Teknologjia Co, Ltd ishte themeluar nga disa prej inxhinierëve të lartë të fjalës në vitin 2002. 
Kjo është një nga kompanitë më të përparuara prodhuese makineri në botë. 
Surfery ka kryer për të siguruar konsumatorët tanë me produkte të avancuar dhe të përsosur pas shitjes shërbimi. 
Nga dita e Surfery u ngritur në këto ditë, të gjithë konsumatorët kanë një vlerësim të madh për ne, dhe veprim
të na zgjedhur si furnizuesit e tyre e bëri prodhimin e tyre të rriten shpejt dhe me kosto të reduktuar me shpejtësi.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni

WhatsApp Online Chat !