Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Quality first, customer first.

Dumasar Cina, dilengkepan dunya.
Surfery Téhnologi Co., Ltd. didirikan ku sababaraha insinyur luhureun kecap di 2002. 
Ieu salah sahiji pausahaan manufaktur mesin paling canggih di dunya. 
Surfery geus committing mun nyadiakeun pamakéna kami kalayan produk canggih tur jasa saatos-jualan sampurna. 
Ti Surfery dinten ieu geus nyetél ka poé ieu, sakabeh nasabah boga evaluasi hébat ngeunaan kami, sarta aksi
tina milih kami salaku supplier maranéhanana dijieun produksi maranéhanana tumuwuh gancang tur biaya ngurangan gancang.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat !