Otomatis mesin pipe shrinkage - Cina Tianjin Surfery Téhnologi
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

mesin shrinkage pipe otomatis

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    (1) mesin ieu bisa dipaké pikeun ngaleutikan atawa ngagedean nu pipah tur nyieun sababaraha molds lianna.

    (2) Struktur mesin nyaeta ci na sturdy. Ieu adopts kakuatan hidrolik, operasi stabil, ngahasilkeun tinggi, Geter low jeung nois low.

     (3) mesin bisa dilarapkeun ka sambungan pipa produk, mobil pipe minyak, pipe hawa, pipa cai, rupa wangun tina pipa bagian gabungan tina AC.

     (4) sarat Special tiasa wareg: panjang ti mesin sarta panjang tabung bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer.

     (5) penampilan Geulis, practicality tinggi, sarta operasi basajan.

     

    Parameter teknis:

    ukuran parabot 1800 * 1200 * 700mm
    total kakuatan 4kw
    Voltaseu 380v
    sumber kakuatan tekanan minyak
    tekenan 14 Mpa
    rancana perjalanan Ieu bisa dumasar kana sarat customer urang
    rentang ngolah φ10-φ100 mm
    efisiensi énergi 10 kali mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    
    WhatsApp Online Chat !