Cantilever hidrolik punching Mesin - Cina Tianjin Surfery Téhnologi
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Cantilever hidrolik punching Mesin

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

     (1) mesin téh basajan dina struktur, low di ongkos produksi jeung adopts téhnologi hidrolik.

     (2) pamakéan circuit tekanan-relief nyadiakeun noise lemah sareng ngurangan konsumsi kakuatan mangsa sayaga.

     (3) Numutkeun model béda, stroke silinder, speed na tekanan bisa disaluyukeun.

     (4) Sadayana baja las piring, kinerja stabil, pituduh lila rail ngarambat nepi ka 500mm.

     (5) Anjeun tiasa make leungeun Anjeun atawa suku ngadalikeun pikeun mastikeun kaamanan.

     

    Parameter teknis:

    ukuran parabot 2300 * 1200 * 1200mm
    total kakuatan 5.5kw
    Voltaseu  380v
    rancana perjalanan  500mm
    tekenan  30-120 t
    beurat mesin 1200 kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !