ganda mesin pipe motong - Cina Tianjin Surfery Téhnologi
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

mesin motong pipe ganda

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    ( 1)  clamps bilateral na bidirectional nyieun workpiece nu lemes , sarta nyieun potong tina tabung halus tur tanpa burrs.

      (2) sirah bisa disaluyukeun kenca sareng ka katuhu pikeun motong atanapi slot, jadi sudut cut nyaeta akurat, jeung sambungan pipa nu geus sampurna.

     (3) sirkulasi Sistim cooling pikeun mastikeun kahirupan agul ragaji, sarta nyieun beungeut motong rata.

     

    Parameter teknis:

    motong maksimum luar diaméterna * ketebalan pipe 100 * 6
    motong minimum luar diaméterna * ketebalan pipe 5 * 10
    panjangna feed hiji nurutkeun syarat customer urang
    Motor utama  7 kw
    speed Spindle Rpm 84/42 baku
    Ukuran Mesin nu 1000 * 2000 * 800 mm
    Beurat Mesin nu 1500 kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !