Opat-kolom mesin punching hidrolik - Cina Tianjin Surfery Téhnologi
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Opat-kolom mesin punching hidrolik

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    (1) ngagunakeun komponen silinder, klep solenoid salaku komponén kontrol, mangrupakeun struktur basajan, laju low gagalna, kaamanan tinggi, waragad perawatan low, sarta pangropéa gampang.

     (2) peta nu klep solenoid ieu dikawasa ku switch kaki ngadalikeun operasi sarta balikna silinder nu.

     (3) mesin Bisa ngaropéa, mesin hidrolik kaluaran rentang 3T / 5T / 10T / 15T / 30T / 50T / 100T, sadia pikeun konsumén pikeun milih.

     (4) Struktur Opat-kolom, ekonomis, noise low, operasi basajan tur merenah.

     

    Parameter teknis:

    ukuran parabot  600 * 1200 * 800mm
    total kakuatan  5.5kw
    Voltaseu  380v
    rancana perjalanan  400mm
    tekenan 30-100 t
    beurat  1000kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !