Plasma mesin pipe motong - Cina Tianjin Surfery Téhnologi
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Plasma mesin pipe motong

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    ( 1) Pamakéan stepless  speed drive pikeun mastikeun kuatna drive.

     (2) Leuwih aman, speed processing gancang, operasi gampang.

     (3) tightening otomatis, positioning otomatis, motong otomatis.

    (4) kaunggulan pangbadagna mesin: béaya rendah, teu deformasi, teu glitches, teu burrs.

    Parameter teknis:

    ukuran parabot Mm 1800 * 600 * 800
    total kakuatan  1.6 kw
    Voltaseu  380 v
    luar diaméterna  10-100 mm
    ketebalan pipe 0.2-0.7 mm
    kakuatan bantu 0,6 MPa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !