Rounding mesin - Cina Tianjin Surfery Téhnologi
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

rounding mesin

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    ( 1) pangiriman mékanis Full, mékanisme ci jeung reliabilitas tinggi.

    ( 2)  Tujuh-roll drive, ulah dieunakeun, bahan ipis-walled ogé bisa ngagulung.

    ( 3) The rollers dina dua sisi keur asymmetrically disebarkeun, ngurangan bagian lempeng, alat dahar, alat kaamanan, sarta faktor kaamanan tinggi.

    ( 4) mesin miboga transmisi stabil, operasi merenah tur efisiensi tinggi.

    ( 5) nalika kapang anu robah, mesin nu bisa ngolah rupa-rupa bahan logam, kayaning baja sudut , tabung Babak jeung bahan séjén.

     (6) mesin ieu tiasa sabuk bahan badag-radius nu mangrupakeun suplement dipikabutuh pikeun single-sirah na ganda-sirah bending mesin.

     (7) mesin Ieu cocog pikeun sedeng jeung produksi badag skala, kalayan kecepatan luhur jeung efisiensi tinggi.

    Parameter teknis:

    ukuran parabot 1500 * 800 * 1500mm
    kakuatan motor 4kw
    Voltaseu 380v
    radius ngalipet 125-1000mm
    speed dahar 300mm / 1.5-5s
    beurat mesin 800Kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    
    WhatsApp Online Chat !